Particuliere cursussen

Jaarlijks bieden wij (tussen 13 en 20 september) de mogelijkheid tot gratis proeflessen voor de particuliere cursussen bij YOU Talent!

Cursus aanbod (4 oktober tot en met 28 juni)

Muziekacademie

Gitaar
Drumles
Keyboard
Zang

Kookles

Wereld koken (beginners)
Wereld koken (gevorderden)

Muziekacademie

Droom jij ervan om ontdekt te worden of shows te geven? Of wil je gewoon iets nieuws leren en je talenten uitbreiden? Samen met onze muziekdocenten leer jij o.a. noten lezen, teksten schrijven en natuurlijk performen! Je leert daarnaast muziek maken met een instrument van jouw keuze. Je werkt met echte professionals uit de muziekwereld en een zangcoach aan jouw unieke sound!

Schrijf je nu in via reserveer@you-talent.nl of kom langs onze locatie aan de Persoonsstraat 46.

Praktische informatie
Deelnemen aan de muziekacademie kost €12,50 per les/€500,- voor een heel schooljaar.

Onze lessen duren 45 min. en vinden wekelijks plaats bij jou in de wijk. Zodra je je inschrijft ontvang je het rooster met lestijden. Je kunt ook bij ons een instrument huren. Vraag naar de mogelijkheden!

Partner Jeugdfonds Sport & Cultuur (JCF)

Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur voor de kinderen waarvan de ouders het contributiegeld niet kunnen vergoeden. Wij kunnen je dan doorverwijzen naar een intermediair die de inschrijving doet.

Gitaar

De gitaar is goedkoop, veelzijdig en relatief eenvoudig. Dit is wereldwijd gezien een van de meest bespeelde instrumenten. Het leuke aan de gitaar is dat je al binnen enkele lessen een goede basis kan leggen. Daar kan je meespelen met bekende liedjes in diverse muziekgenres.

  • Wat je nodig hebt is een akoestische gitaar: gemakkelijk mee te nemen en te bespelen.
  • Een degelijk gitaar vind je vanaf €150 of je huurt hem via ons.
  • Een cursus Gitaar kost €500 per schooljaar. 

Drumles

Drumles geeft je veel energie en zeer geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De vellen stemmen en de technische aspecten legt de basis voor de verdere groei. Om die reden is een goede docent zeker een aanrader. De verscheidenheid aan toms en cymbals geven je veel vrijheid.

  • Wat je nodig hebt is een drumstel.
  • De prijzen voor een drumstel beginnen bij €370 of je huurt hem via ons. Je krijgt dan een kleine drumstel mee voor thuis inclusief headset.

Keyboard

De keyboard is voor veel mensen een goed alternatief voor de piano. Het is breed inzetbaar: van Zimmer en Brahms tot pop en hiphop. Je leert hier onder andere basis akkoorden, toonladders, intervallen, akkoordenschema’s, noten lezen, improviseren. Het instrument is niet al te duur, eenvoudig te vervoeren  en je kunt spelen met verschillende voices, stijlen en ritmes.

  • Wat je nodig hebt is een keyboard, gemakkelijk mee te nemen en te bespelen.
  • Een degelijk keyboard vind je vanaf €190 of je huurt hem via ons inclusief headset.
  • Een cursus Keyboard kost €500 per schooljaar.

Zang

Zou je graag beter leren zingen met zangles? Je vocaal verder ontwikkelen? Kom dan langs voor een proefles zang. Je kunt ook bij ons terecht voor individuele vocal coaching. Leer zuiver zingen en spelen en de trucs die professionals gebruiken om hun ademhaling te gebruiken.

  • Een zangcursus met begeleiding kost €500 per schooljaar.

Kookles (Wereldkeuken)

Ga mee op reis door gerechten uit verschillende delen van de wereld te koken. Wij hebben lekkere en gezonde recepten uit allerlei landen gebundeld. Proef de huisgemaakte couscous uit Marokko, Indiase roti en Filipijnse pancit. Je leert recepten lezen en ‘heilzame’ groenten en kruiden te gebruiken. Na deze workshop weet jij alles over een gezonde, evenwichtige levensstijl!

Deelnemen aan de cursus ‘Wereldkeuken’ kost €12,50,- per les of €500,- voor een heel schooljaar, inclusief warme maaltijd!

Onze lessen duren 90 min. en vinden wekelijks plaats bij jou in de wijk. Zodra je je inschrijft ontvang je het rooster met lestijden. (Je wordt ingedeeld bij een groep op basis van twee niveaus: beginners of gevorderden)
– 5-7 jaar (beginners)
– 8-12 jaar (gevorderden)

Partner Jeugdfonds Sport & Cultuur (JCF)
Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur voor de kinderen waarvan de ouders het contributiegeld niet kunnen vergoeden. Wij kunnen je dan doorverwijzen naar een intermediair die de inschrijving doet.

Rooster particuliere lessen

Muziekacademie Feijenoord (Locatie YOU Talent, Persoonsstaat 46).

1e groep: woensdag 14:00-15:00u
2e groep: woensdag 15:00-16:00u

Wereldkoken Feijenoord (Locatie YOU Talent, Persoonsstraat 46).

1e groep: dinsdag 15:30-17:00 (beginners)
2e groep: donderdag 15:30-17:00 (gevorderden)
3e groep: vrijdag 14:00-15:30 (beginners)
4e groep: vrijdag 15:30-17:00 (gevorderden)